کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319383 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

بدافزارهای آندروید شش برابر شدند!

بد افزار اندروید

طبق جدیدترین گزارش شرکت جونیپر که با همکاری شرکت امنیتی مک‌آفی تهیه شده است، برنامک‌های آلوده موبایل طی یک سال گذشته ۶۱۴ درصد افزایش یافته‌اند. در این گزارش آمده است که سیستم‌عامل آندروید هنوز پیشتاز بدافزارهای موبایل است و از رشد ۲۴ درصدی در سال ۲۰۱۰ به ۹۲ درصد در ماه مارس ۲۰۱۳ رسیده است. تروجان‌های آندروید نرخ رشد وحشتناکی دارند و هر ماه تعداشان بیشتر می‌شود.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، طبق گزارش مرکز بررسی تهدیدهای موبایل (MTC) شرکت جونیپر تعداد بدافزارهای سیستم‌عامل موبایل آندروید از سال ۲۰۱۲ تا‌کنون رشد ۶۱۴ درصدی داشته و به تعداد ۲۷۶٫۲۵۹ بدافزار رسیده است. در این گزارش آمده است برنامه‌نویسان تروجان‌های آندروید در حال افزایش هستند و این حوزه را کسب‌وکاری جدید با سودی بالا می‌بینند. بنابراین، روزانه دست به طراحی و تولید و توزیع تروجان‌های جدیدی می‌کنند.

این برنامه‌ نویسان بدافزارهای موبایل مطمئن هستند که در ۹۲ درصد اوقات هزینه و سرمایه‌ آن‌ها به همراه سود برگشت می‌شود و ریسک زیادی نخواهند کرد. مرکز بررسی تهدیدات موبایل جونیپر می‌گوید با بررسی بازار جهانی گوشی‌های تلفن‌همراه مبتن ی‌بر سیستم‌عامل آندروید و بدافزارهایی که منتشر شده است پی بردند بالای ۹۰ درصد اوقات بدافزارهای طراحی و توزیع شده با موفقیت عمل کرده و انگیزه‌های مالی برنامه نویسان آن‌ها را تأمین می‌کنند.

جونیپر در گزارش خود آورده است بیش از ۵۰۰ مرکز ارائه‌دهنده برنامک‌های سیستم‌عامل آندروید در سراسر جهان وجود دارد که غالب آن‌ها دارای سطح امنیتی و نظارتی بسیار پایینی هستند و برای انتشار و توزیع نرم‌افزارهای مخرب موبایل مناسب‌ هستند. دو کشور چین و روسیه سهمی ۶۰ درصدی از برنامک‌های آلوده در دنیا دارند. در این گزارش آمده است که علاوه‌بر بدافزارها و تروجان‌های موبایل، برنامک‌های رایگان موبایل نیز با دسترسی به اطلاعات و کتابچه آدرس گوشی‌های موبایل کاربران خطراتی به دنبال دارند و در بسیاری مواقع اطلاعات مهم و حساسی از کاربران یا شرکت‌ها به بیرون بروز می‌دهند.

این برنامک‌ها احتمال لو دادن محل کاربر را سه برابر افزایش می‌دهند و ۲٫۵ برابر ممکن است به اطلاعات حساس و دفترچه آدرس روی گوشی کاربران دسترسی داشته باشند. درصد برنامک‌هایی که درخواست دسترسی به اطلاعات ذخیره شده روی موبایل را دارند از ۵٫۹ در ماه اکتبر ۲۰۱۲ به ۱۰٫۵ در ماه می ۲۰۱۳ رسیده است که نشان می‌دهد خطراتی از این حوزه نیز کاربران گوشی‌های هوشمند موبایل را تهدید می‌کند.

آدام استین مدیر ارشد بازاریابی محصولات همراه شرکت SAP دراین‌ باره می‌گوید: چون کاربران معمولاً برای کارهای شخصی و کاری خود از یک گوشی تلفن‌همراه استفاده می‌کنند بنابراین، خطر لو رفتن اطلاعات شرکت‌ها احساس می‌شود. شرکت‌های تجاری باید برای این قضیه چاره‌اندیشی کنند و رویکردی جامع برای مدیریت و تأمین امنیت دستگاه‌های موبایل و برنامک‌های نصب شده روی آن‌ها به‌‌صورت فیزیکی در پیش بگیرند.

براساس گزارش مؤسسه ComScore بازار سیستم‌عامل آندروید در جهان ۵۲ درصد و شرکت سامسونگ از این بازار سهم بیشتری دارد. اما گزارش مؤسسه Canalys می‌گوید بیش از ۶۰ درصد دستگاه‌های موبایل جهان در سال ۲۰۱۲ مجهز به سیستم‌عامل آندروید بوده‌اند و پس از آن اپل با ۱۹٫۳ درصد و مایکروسافت ۱۸٫۱ درصد قرار دارند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 16371 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: iritn.com تاریخ خبر: 1392/05/29 تعداد مشاهده: 2613
سافت گذر